Het project

Een open entree, het voelt als een warm welkom. De ingang van het pand is ruim vormgegeven. Je voelt je direct welkom bij binnenkomst. De entree wordt gekenmerkt door openheid en veel licht, passend bij de rest van het gebouw.

Inschrijven

De warmte van thuiskomen

Op de plaats waar voorheen de RooiPannen gevestigd was, aan de Tuinzigtlaan 12, gaat binnenkort een geheel nieuwe woonplek gerealiseerd worden, Fonkel Breda genaamd.
Hier wordt door ontwikkelaar Vamas BV (een samenwerking tussen Aannemersbedrijf van Agtmaal BV, Maas Jacobs en Somnium Real Estate) in samenwerking met JMW architecten gewerkt aan een gebouw waar het fijn wonen wordt. De appartementen worden in herkenbare gebouwdelen van 4 tot 9 bouwlagen hoog gerealiseerd en parkeren vindt onder het gebouw plaats. Uiteraard is er ook aandacht voor voldoende ruimte voor het stallen van je fiets! Want vanuit Fonkel Breda ben je met de fiets in een paar minuutjes in de binnenstad, bij het station of in de natuur. Met de auto zit je zo op de A16 en bereik je Rotterdam en Antwerpen in iets minder dan drie kwartier. Vrijwel naast het pand tref je de HOV bushalte met lijnen naar het centrum maar ook naar omliggende kernen zoals Prinsenbeek en Etten-Leur.

Bijzondere plek in Breda

Informatie over fonkel Breda

Ten aanzien van het wonen kun je in Fonkel Breda altijd een appartement vinden wat bij je past. Van huren in diverse prijsklassen tot prachtige koopappartementen in diverse oppervlakten, voor elk wat wils. De ruimte rondom het gebouw wordt geheel groen en voorzien van plaatsen waar water opgevangen wordt en waar gespeeld en gerecreƫerd kan worden. Tussen de gebouwdelen in, op het dek van de parkeergarage wordt een semi-openbare binnentuin ingericht waar het voor de bewoners heerlijk toeven zal zijn. Uiteraard zal ook hier de nodige aandacht besteed worden aan de groene inrichting.
Schrijf je nu alvast in en blijf op de hoogte van dit project en start verkoop en verhuur.

de warmte van thuiskomen

Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Vergeet u dan natuurlijk niet in te schrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent Fonkel Breda!
Inschrijven