Binnenkort in verkoop Inschrijven

De warmte van thuiskomen

Wonen en leven komt samen in Fonkel Breda. Een stadse omgeving met een open karakter. Het nieuwe complex kent een rijke mix van huur- en koopappartementen en wordt omgeven door groen. Duurzaam en klaar voor de toekomst.

Meer informatie

De buurt fonkelt

De wijk Tuinzigt krijgt steeds meer glans. Een fijne woning is van belang, een aangename buurt is minstens zo belangrijk. Het gebouw past binnen de omgeving en overal is aan gedacht. Zowel praktisch, met een parkeergarage onder het complex, als met het oog op woongenot. De ondergrondse parkeergarage geeft meer ruimte voor groen, achter het gebouw kunnen bewoners direct een openbaar toegankelijk park betreden en er komt een gemeenschappelijke binnentuin.

Over Fonkel Breda

Fonkel Breda is een herontwikkelingsproject van het voormalige schoolgebouw De Rooi Pannen aan de Tuinzigtlaan. De brede mix van huur- en koopappartementen is gericht op een breed scala aan doelgroepen en er is rekening gehouden met diverse prijsklassen. De woningen krijgen een modern en duurzaam karakter. De uitstraling van het appartementencomplex heeft veel aandacht gekregen, het past goed tussen de bestaande gebouwen van Easy Street, het schoolgebouw van Curio Prinsentuin Van Cooth en het nieuwe appartementencomplex Haag 5. Het gebouw krijgt een speels uiterlijk met verschillende hoogtes.

Entree

Een open entree, het voelt als een warm welkom. De ingang van het pand is ruim vormgegeven. Je voelt je direct welkom bij binnenkomst. De entree wordt gekenmerkt door openheid en veel licht, passend bij de rest van het gebouw.

Binnenpark

Het unieke binnenpark geeft ruimte voor ontspanning. De binnenplaats wordt voorzien van een fraai pad met verblijfruimten tussen een groene invulling. Even een momentje van rust samen met de andere bewoners. Het parkgevoel zonder rijdende auto’s om je heen.

Uitzicht over Breda

De hoogteverschillen van Fonkel Breda zijn niet alleen opvallend om te zien, het complex heeft er een speels en dynamisch uiterlijk door gekregen. Vanuit je woning op één van de bovenste verdiepingen geniet je van een grandioos uitzicht over Breda.

Fonkel Breda

de warmte van thuiskomen

Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie? Vergeet u dan natuurlijk niet in te schrijven om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen omtrent Fonkel Breda!
Inschrijven

Locatie & omgeving

Een van de oudste wijken van Breda, dat is Tuinzigt. De wijk is de afgelopen jaren in populariteit gestegen, en dat is niet voor niets. Gebouwen in verval worden opgeknapt, karakteristieke jaren 30-woningen sieren de buurt. Het volkse karakter van de wijk geeft een gezellige sfeer en Tuinzigt ligt gunstig ten opzichte van het winkelcentrum en de uitvalswegen (noordelijke rondweg en A16). Binnen de wijk zelf zijn 2 winkelcentra te vinden waar je terecht kunt voor al je dagelijkse boodschappen.

Levendig wonen tussen Breda Centrum, Westerpark en de Woonboulevard. Het is een plek met geschiedenis, maar met de focus op de toekomst. Omringd door groen, op fietsafstand van het centrum en met de nodige voorzieningen.

Fonkel Breda
Centrum
Chasse
Woonboulevard Breda
Stadspark Valkenberg
Station
NAC Breda